Mental Sundhed & Trivsel

Flere og flere børn og unge kæmper med angst, hoved- og mavepine, tankemylder, uro, søvnproblemer, koncentrationsbesvær, relations udfordringer, ondt i kroppen, raserianfald osv.

Børn og Unge kan have svært ved at sætte ord på deres følelser og tanker, men kroppen og barnets adfærd reagerer på mistrivsel.

Hjernen og nervesystemet bliver overvældet, hvilket vil have en stor betydning for barnets adfærd, selvværd og selvtillid, og skabe uro og konflikter i familien.

Som forældre kan man føle sig magtesløs, og kan have svært ved at binde den hårde knude op selv

Indre eller ydre forstyrrelser skaber fysiske reaktioner i kroppen, og ofte kommer yderligere store følelser på spil hos teenageren eller barnet, samt resten af familien.

Med FysioTerapi kan jeg hjælpe med at skabe forståelse og mening, samt give værktøjer, som kan hjælpe med at få barnet og familien tilbage på sporet til en hverdag i generel trivsel.

Jeg har også erfaring med diagnoser, såsom autisme, ADHD/ADD, angst etc.

Mor til Laura, 15 år og Julie, 12 år

I en tid hvor man hele tiden skal være på, præstere max og tage stilling til ting, kan det være rigtig svært at blive ved med at navigere den rigtige vej. Og da vores teenagedatter var begyndt at miste troen på sig selv, og lukkede sig inde i sig selv blev vi bekymrede, men faldt over et Facebook opslag fra Marie/MindOverMatter, og det var fuldstændig som at læse om vores datter.

Vi tog kontakt, og allerede efter 1. møde gik vi derfra med en god mavefornemmelse, og følelsen af at her var en der SÅ vores datter og forstod hendes udfordringer. Maries tilgang gav mening, og vi kunne hurtigt mærke en forandring.

Gennem samtale og aktiv træning har Marie hjulpet vores datter til at flytte fokus, og give hende nogle gode redskaber til at klare sig bedre gennem en svær tid. Vi så en pige som var mere glad, og det har givet hende nogle gode redskaber til at komme igennem svære tanker, og få flyttet fokus når det hele bliver for meget. Selvom det aldrig bliver nemt, og der altid er op og nedture, er Marie fantastisk til at få flyttet fokus, og som Marie siger `Vi kan, og skal, ikke fjerne det der er svært, vi skal bare lære at være i det uden det får for meget plads, og finde en måde at flytte fokus over på noget positivt og gøre mere af det der gør os glade´.

I en tid der hele tiden forandrer sig, og stiller større og større krav er det svært at følge med. Vi forældre er ikke vokset op i en digital verden, og de udfordringer og pres det kan give, og det er ikke altid lige nemt at snakke med os som forældre om det der er svært, og så kommer de måske til at gå med det for længe. Marie er fantastisk til at give redskaber til at klare sig igennem det der er svært.

Vi har 2 piger der kører hver deres forløb med Marie, for da vores datter på 11 år var meget indelukket og havde svært ved at finde sin plads i klassen, besluttede vi os for at prøve at lade hende gå ved Marie. Allerede efter første møde med Marie, så vi en datter der stor smilede og var fuld af mentalt overskud. Det er fantastisk at se hvordan Marie når ind til dem.

Hvis man oplever at ens barn har det svært, så vil vi klart anbefale Marie. Hun forstår at nå ind til børnene/de unge, på deres niveau, og på en måde de forstår. Det handler ikke om at sidde og snakke i timevis, men at finde en ny tilgang, som giver børnene tryghed, og giver dem glæde gennem fysisk aktivitet, og derved få åbnet op om det der er svært, og givet nye redskaber til at tackle livet når det er svært.