Veteranfys

Et forløb med særligt fokus på de bio-psyko-sociale udfordringer, som soldater- og veteranfamilier oplever.

Fokus er på de fysioterapeutiske indsatsområder og handlemuligheder til barnet, som i relation til familiens udfordringer, oplever et overbelastet autonomt nervesystem.

Vi vil sammen skabe en forståelse for PTSD, og hvordan det, samt udsendelse påvirker kroppen og relationerne, samt hvordan områder af hjernen påvirkes af uforudsigelighed, stress, ængstelighed og bekymringer.

Barnet og forældre vil få en forståelse for sin hjerne og nervesystem, og herigennem sine tanker og følelser, og adfærden som afspejler sig heraf. I vil lære, hvordan man beroliger nervesystemet, og genopbygger dele af hjernen, som er særligt udsat, når man har en forælder, som er på udsendelse, som er ramt med PTSD eller udsendt

Mor til Freja, 6 år.

Marie er god til at lære fra sig og er altid i godt humør. Hun er rigtig god til at omfavne og imødekomme vores datter. Vi har fået nogle gode værktøjer til at hjælpe vores datter på 6 år med at udtrykke sine følelser og lære at komme i kontakt med disse følelser. Vi bliver alle bedre hver dag til at lave søhestemad og håndtere myggen.